A Liveinfader mai adására meghívtuk Ashley Madisont aki elfogadta ezt, a stúdiónkban válaszolt is a Podcast során a nézők és a mi kérdéseinkre.
 
Rupert Hawkins: Hálló hálló csodaszép napot Los Santos
Rupert Hawkins: Itt Rupert Hawkins a Live In Fader Podcastjével
Rupert Hawkins: Egy időre elvoltunk tűnve de most visszatértünk. Velem tart a mai adásban Melvin mint rádiós társam
Melvin Walker: Helló-helló sziasztok.
Rupert Hawkins: Nos a mai napra egy olyan témát fogunk feszegetni, ami a hétvégén történt, július 4.-én. Sok emberben felkavarta a port és rengeteg kérdés ötvözi az eseményt, mellyel most mindenre fényt derítünk
Rupert Hawkins: A téma pedig nem más mint a Július 4.-i Függetlenségi napi rendezvény a Mirror Parkban, ami sörfesztivállá nőtte ki magát.
Rupert Hawkins: Interjú alanyunk pedig nem mást mint az esemény szervezője, Ashley Madison! Szia Ashley, üdvözlünk a stúdióban
Ashley Madison: Sziasztok! Üdvözlöm a hallgatókat!
Rupert Hawkins: Mi a helyzet Ashley? Hogy érzed magad ezen a csodás napon?
Ashley Madison: Köszönöm jól vagyok.
Ashley Madison: Köszönöm, hogy itt lehetek és majd tisztázhatok pár dolgot.
Rupert Hawkins: Mi köszönjük hogy elfogadtad a meghívásunkat, megtisztelő részünkről.
Rupert Hawkins: Nos mielőtt belefolyunk komolyabban itt a témába, szeretném leszögezni hogy az üzenőfalunkra bárki kommentelhet, kérdést tehet fel hozzánk esetleg Ashleyhez, a 20-660-643-as telefonszámon.
Rupert Hawkins: Ezeket pedig ha megfelelőek be is olvassuk élő adásba, esetleg feltesszük Ashleynek a kérdéseiteket.
Rupert Hawkins: Nos Ashley, honnan jött az ötlet hogy te szervezd meg a városban a Függetlenség napi rendezvényt?
Ashley Madison: Még a Lifeinvader tagjaként szerettem volna egy rendezvényt ahol rendvédelmi szervek felsorakoznak és kitüntetést kapnak én meg a Hookah Barral kitelepülök és zenélek nekik. De nem jött össze mert a főnököm nem kért belőle.
Ashley Madison: Bele is törődtem a dologba de aztán Május elején először települt ki a Hookah Bar a Mirror Parkba. Maverick barátom hozta a felszerelését és ő árulta a ételeket meg a sört illetve ő építette fel a színpadomat is.
Rupert Hawkins: Értem értem, várjunk egy percet, te a lifeinvadernél dolgoztál Ashley? Vagy jelenleg is tagja vagy a csatornának?
Ashley Madison: Csak dolgoztam.
Rupert Hawkins: Érthető valamilyen szinten *nevet*
Rupert Hawkins: Nos, jött egy SMS Y.O. nevű felhasználótól, mely szeretne a rendezvény tematikájáról érdeklődni, az áll benne hogy "Ha már függetlenség napja volt miért kellett egy német beállítottságú rendezvényt rá szervezni ami nem is vágott a témába... semmi köze nem volt a függetlenség naphoz?"
Rupert Hawkins: Jogos kérdés, honnan jött az ötlet hogy a Függetlenség napja, ami egy Amerikai ünnep, arra szervezett rendezvény egy Német ünnepbe torkoljon át?
Ashley Madison: Májusban volt egy Sörfesztivál német jódli zenékkel. Nem volt rossz de nem is volt olyan hatalmas buli de eljött vagy 10 ember. A Sörfesztivál alatt eszembe jutott, hogy Star Wars nap van.
Ashley Madison: Ezért a Sörfesztivál 20:00-tól kb 22:30-ig tartott utána megünnepeltük a Star Wars napot 22:30-tól majdnem fél 1-ig.
Ashley Madison: Tehát a Sörfesztiválon német a Star Wars napi ünnepségen pedig csak Star Wars témájú zenék szóltak.
Rupert Hawkins: Aha értem
Melvin Walker: Eddig tiszta, igen.
Ashley Madison: Júniusban technikai okok miatt elmaradt a Nyárindító fesztivál. Utána eszembe jutott, hogy Július 4.-én Függetlenség napja van ezért amit anno Lifeinvaderesként szerettem volna most kivitelezhetem egymagam.
Ashley Madison: Június 9.-én le is foglaltam már az időpontot. A hónap végén el is kezdtem szervezni felkerestem 3 alkalommal a Tűzoltóságot. 2 alkalommal voltam a Városházán illetve a Rendőrségen.
Rupert Hawkins: Ennyire ne haladjunk előre Ashley, egy kérdésre álljunk meg
Rupert Hawkins: Ha jól értelmeztem neked volt egy sörfesztiválod már a tavasszal ami star wars nappal egybe függött, eddig tiszta
Ashley Madison: Igen.
Rupert Hawkins: Utána úgy gondoltad hogy a függetlenség napját meglehetne ünnepelni megint egy sörfesztel?
Ashley Madison: Utána úgy gondoltam, hogy mivel a Nyárindító Sörfesztivál elmaradt ezért Július 4.-én először megünnepelnénk a Függetlenség napját majd miután lementek a zenék kezdetét venné az úgynevezett Sörfesztivál 2.0 a Májusban hallott német zenékkel.
Ashley Madison: Amely teljesen független a Függetlenség napjától.
Ashley Madison: Tehát egy napon ugyan úgy két rendezvény ahogy a Star Wars napon is történt.
Melvin Walker: A kérdésem: Akkor miért volt az ünnepségnek a neve "Függetlenség napi sörfesztivál"? Illetve, nem gondoltad, hogy az amerikaiak nem fogják jó szemmel nézni azt, hogy eme szent ünnepnél egy sörfeszt német jodlival fontosabbna találtad?
Rupert Hawkins: Hát igen, ezzel most nagyon a lakosok de még az Állam lelkébe is beletapostál, hogy a két ünnepet össze mostad, erre az elején nem gondoltál?
Ashley Madison: Hát a név nem volt valami jó ötlet de mikor hírdettem úgy emlékszem direkt úgy volt a szöveg, hogy érezhető legyen, hogy két külön témájú rendezvényre jönnek majd a lakók.
Rupert Hawkins: Én ezt értem, csak ez egy Nemzeti ünnep volt Ashley, mely előre látható volt hogy ilyen frusztrációt fog kiváltani a lakosokból, még ha szándékosan is csinálnám, ez pont elég arra hogy az embereket magam ellen fordítsam
Rupert Hawkins: Jött egy SMS ami ezzel össze is köthető, olvasom is
Rupert Hawkins: "Cső, a múltkori elbaszás után nem fél az utcán, hogy megverik, amiért ennyire semmibe vette az ünnepet? Mert lehet nem ártana majd néha hátrafelé is nézelődni! -R."
Rupert Hawkins: Azért ez egy erős üzenet volt, félsz ezektől az emberektől?
Ashley Madison: Nem félek mert majd idővel újra bízni fognak bennem.
Rupert Hawkins: Vannak terveid a jövőre nézve, aminek hatására megbékélnek veled majd az emberek?
Ashley Madison: Igen.
Rupert Hawkins: Mondhatsz róla bármit is, vagy ezek nem publikus dolgok még egyenlőre?
Ashley Madison: Közben itt vannak előttem a papírok. A cím a Függetlenség napja volt de a rendezvény leírása már úgy szólt: 
Ashley Madison: Gyere el és érezd jól magad a Mirror Parkban a Függetlenség napján. Jó zenék lesznek és renteget SÖR a késő esti Sörfesztivál miatt!
Rupert Hawkins: Igen ezt értjük Ashley, hogy te így hirdetted be és gyakorlatilag azokat céloztad meg vele, akiket mindkettő téma érdekli, viszont a felháborodás nem a beharangozáson volt, hanem azon hogy össze lett mosva a két ünnep
Ashley Madison: Tehát picit érezhető, hogy a Függetlenség napi ünnepség után Sörfeszt.
Ashley Madison: Vannak terveim de egyenlőre csak annyit árulok el, hogy én csak meghívott vendég DJ leszek.
Rupert Hawkins: Áhhá, ki lesz akkor a szervező? Van valami komolyabb terv már?
Ashley Madison: Annyit elárulok ha sikerül akkor 2-3 napos rendezvény lesz és a létező összes elérhető DJ fellép majd.
Rupert Hawkins: Óh ez elég nagy rendezvénynek hangzik, annyit szeretnék tőled kérni, ne mosd össze egy Állami ünneppel *röhög*
Ashley Madison: Nem fogom! Megígérem!
Rupert Hawkins: Örülünk neki, egyébként szerinted is ennyire káosz volt ez a rendezvény, vagy csak túlságosan fel lett kapva? Te hogy láttad mint jelenlévő és szervező?
Ashley Madison: Tiszta káosz volt. Több félreértés is volt.
Rupert Hawkins: Kitérnél ezekre pontosabban?
Ashley Madison: Ugye mikor szerveztem mentem a Rendőrségre egy Officer jött is a portára a nevére már nem emlékszem. Mondtam neki, hogy a Függetlenség napja alkalmából Július 4.-én az összes egységre szükség lenne a Mirror Parkban.
Ashley Madison: A színpad mellett alakzatba állva kellene tisztelegni amíg szól az amerikai himnusz illetve az amerikai indulók.
Ashley Madison: Megértette de jelezte, hogy nem mindenki lesz ott mert ha valami történik a városban akkor legyen pár egység akik gyorsan tudnak reagálni. Mondtam neki, hogy rendben van.
Rupert Hawkins: Persze, ez érthető
Ashley Madison: Másnap a rendezvény napján 2 órával a kezdés előtt jeleztem újra a rendőrség felé ekkor 2 hölgy jött ki akik nem tudtak semmiről. Felvázoltam a helyzetet azt mondták ne várjam el, hogy ott legyenek. De azért eljöttek de utána rögtön el is mentek.
Ashley Madison: A Tűzoltósággal Július 4.-én szintén 2 órával a rendezvény előtt sikerült tárgyalnom. Elmagyaráztam mi lenne a feladat. SASP felé is jeleztem ők is megértették és szóltak a DPW felé is pár DPW tag el is jött.
Ashley Madison: Közben a Tűzoltóság megérkezett a helyszín biztosítása miatt. Én meg ott vakartam a fejemet, hogy nem a rendezvényt kell biztosítani hanem ünnepelni kell azért lettek meghívva.
Rupert Hawkins: Te megbántad végül hogy így alakult, illetve hogy a két eseményt egymás után szervezted?
Ashley Madison: Megbántam, hogy félreértették a dolgokat. De így is sikeres volt.
Ashley Madison: Mivel érzékeltem a nemtetszést. Egy pillanat és folytatom.
Rupert Hawkins: Jött egy SMS, amiben az áll hogy "Tehát akkor a résztvevők a hibásak mert egy ilyen esemény jött létre?" Erre mit mondanál Ashley?
Ashley Madison: Nos a cikkben amit olvastam az áll, hogy nem mutattam hajlandóságot a változásra. Mivel érzékeltem az emberek nem tetszését ezért jeleztem Maverick barátomnak aki átvette az irányítást én meg addig amerikai zenéket kerestem.
Ashley Madison: Úgy gondolom a résztvevők nem hibásak. Csak sajnos félre értettek engem.
Rupert Hawkins: Értem, Maverick barátod egyébként ő is szervező volt? Vagy neki is volt valami feladat kiadva eme csodás eseményre, hogy ilyen jól menjen le?
Ashley Madison: Ő csak kitelepült az éttermével illetve ő húzta fel nekem a színpadot.
Rupert Hawkins: A színpadot mi építettük Ashley, a Live In Fader csapata *röhög* Maverick kért meg minket, mert mi rendezvényszervezéssel is foglalkozunk
Ashley Madison: Illetve mikor érzékeltem, hogy baj van jeleztem neki és utána felváltva zenéltünk.
Rupert Hawkins: Értem, ez szép gesztus volt tőle, hogy próbálta menteni a hajót
Melvin Walker: Mondjuk több ember szerint Maverick le is égette magát, hogy próbálkozott segíteni, átvenni a zenét.. úgy, hogy csak kaját intézni jelent meg. Ezt ti is így gondoljátok?
Rupert Hawkins: Sajnos én nem voltam jelen az eseményen, Ashley te erről mit gondolsz? Valóban leégette volna magát?
Ashley Madison: Szerintem nem. Amúgy is az én bulijaimon elő szokott fordulni, hogy csak úgy random megjelenik egy másik DJ és átveszi egy időre a bulit amíg én pihenek.
Rupert Hawkins: Hát akkor erre a közönség számíthatott is, várható volt, így is fogalmazhatunk.
Ashley Madison: Nem azért mert olyan rossz hanem ha már ott van én meg kezdek fáradni akkor legalább mehet tovább a buli.
Rupert Hawkins: Persze, ez érthető
Ashley Madison: Én meg kipihenhetem magam.
Rupert Hawkins: Melv, neked van még valami ami nem tiszta az üggyel kapcsolatban és feltennéd a kérdésed Ashley felé?
Melvin Walker: Nincsen szerintem.
Rupert Hawkins: Rendben van, Ashley neked bármi mondani valód még az üggyel kapcsolatban?
Ashley Madison: Van még kérdésük a kedves hallgatóknak?
Rupert Hawkins: Esetleg a hallgatóknak kérdése?
Rupert Hawkins: A 20-660-643-as számon még most feltehetik és mi megkérdezzük Ashleytől
Ashley Madison: Bármit kérdezhetnek. Őszintén válaszolok.
Rupert Hawkins: Egy ember megválaszolta tömören, azt mondta nincs *röhög*
Rupert Hawkins: Ashley, köszönjük hogy eljöttél, bízunk benne hogy nem fognak az utcán betalálni mint az egyik hallgató írta
Rupert Hawkins: Egy SMS szerint feltételezik hogy jól lennél-e *röhög* Mert szerinte valami álmokat láttál amikor a német zenét toltad be, de hát ezt megtárgyaltuk miért is alakult így
Rupert Hawkins: Egy lelkes hallgató pedig csak annyit üzen neked, hogy Fel a fejjel Ashley!
Ashley Madison: Köszönöm!
Rupert Hawkins: Ne hagyd abba amit csinálsz, neked is örömet okoz, nekünk is kontentet csinál, a lakosoknak pedig lesz mivel elfoglalniuk magukat *röhög*
Ashley Madison: Egyszer jártam Tibetben és egy Tibeti szerzetes megáldott. Csak annyit mondott, hogy "Min szelleme kísérjen utadon" Szóval Min vigyáz rám!
Rupert Hawkins: Ez fantasztikus, jó hallani ezeket a sztorikat.
Melvin Walker: Utolsó dolog, egy tipp... szerintem igyekezz jóba lenni mindenkivel Ashley, mert ki tudja, lehet úgy végzed, mint az a csávó aki az Exotic-ot vezette... Nevét legális okokból nem mondhatom, de tudod kire gondolok.
Rupert Hawkins: Nee, ilyet ne mondjunk azért Melv *röhög*
Rupert Hawkins: Mert megint beperelnek minket a Baldwinisták
Rupert Hawkins: Nos, köszönjük Ashley hogy itt voltál, illetve a hallgatóknak is hogy velünk tartottak
Rupert Hawkins: Legyen csodás napotok Los Santos lakosai, további szép délutánt
Ashley Madison: Én köszönöm, hogy itt lehettem! További szép napot mindenkinek!
Melvin Walker: Helló-helló sziasztok mindenki. Szia anya, puszi innen is!