A cikkünkben egy újonnan nyíló boxklubról fogunk nektek egy kis információ morzsát szolgáltatni. A történet ott kezdődött hogy a PillboxHill-i banknál találtunk egy plakátot miszerint 18:00-kor nyit egy boxklub a város szélén. Hát úgy gondoltuk nézzük már meg milyen is egy ilyen hely, egyik szerkesztőnk el is ment a helyszínre feltérképezni a dolgokat 2024.07.09-én 18 óra 20 perc környékén.

Ám csalódnunk kellett, mert a helyszínre érve az épület ajtaja zárva volt, illetve egy emberen kívül senkit se találtunk a helyszínen, egy jelenleg is futó eseménynél történetesen. Szerkesztőnk oda lépett a hölgyhöz aki kint állt a bejáratnál megérdeklődni hogy mi a helyzet a klubbal ki azt nyilatkozta:

Utca embere: Hamarosan érkezik a párom a klub tulajdonosa. 

Szerkesztőnk: Óh értem, lesz is ma meccs?

Utca embere: Meccs még sajnos nem lesz, egyenlőre csak alkalmazottakat gyűjtünk a csapatba, meg persze nyugodtan a helyet igénybe is lehet majd venni.

Szerkesztőnk: Értem, van is rá mód elsajátítani a box mint sport különlegességét, esetleg önvédelmet tanulni? Vagy csak rendezett meccsek lesznek?

Utca embere: Természetesen van lehetőség arra is, meccsek is lesznek rendezve persze.

Szerkesztőnk: Ez nagyszerűen hangzik, ennek lesz is valami féle díja?

Utca embere: Egyenlőre nincsen, most lesz a nyitási nap. Késöbbiekben nyílván ha lesznek alkalmazottak akkor majd lesz persze.

 

Ezután szerkesztőnk állítása szerint valamit rádióba beszélt a hölgy, majd tovább folytatták a diskurzust információkban reménykedve.

Szerkesztőnk: Fogadni is lehet a mérkőzésekre egyébként ha lesznek vagy még ennyire nincs kiforrott terv ezzel kapcsolatban?

Utca embere: Persze előbb utóbb lehet majd azt is, csak még nagyon az elején vagyunk. De mindenféleképpen lesz rá lehetősége az embereknek.

Szerkesztőnk: Ez az egész nagyon jól hangzik, köszönöm szépen az információt Mrs.

 

Akármi is ez a boxklub, rengeteg kérdés övezi még, vajon jó hatással lesz a városra? Szerkesztőségünk szerint egy nagyszerű ötlet megvalósítása lehet és rengeteg potenciál van benne, így a tulajdonosoknak innen is sok sikert kívánunk a továbbiakban és bízunk benne lesznek hírek a megvalósulásról. Viszont a kétértelmű plakátok mint a hely hirdetése nem jó promóció hosszú távon, így ha egy tanácsot megfogadnak tőlünk, akkor az legyen az hogy valós információkat közölnek le rajtuk. GL Hajar box klub, üdv LIV Team!

 

Cikket írta: Rupert Hawkins