Szerkesztőink ma egy étterem nyitási ünnepsége felé vették az irányt, melyet beharangoztak az illetékesek Facenetworkon, illetve az SMS hirdetés falon is 2024.07.12 18:00 és 20:00 közé. Eléggé nagy hypeot próbáltak kelteni neki, melyet nem értek el véleményünk szerint. Hogy miért? Ezt a következő sorokban részletezzük. Két szerkesztőnk úgy gondolta hogy él a lehetőséggel és kipróbálja valamelyik fogást a 15%-os kedvezménnyel, ám mikor megálltak az étterem előtt körülbelül 18 óra 30 perckor, csak egy sivár, ugaron érezték magukat. Már alapos gyanút keltett bennük az átverés érzete mikor az épület előtt nem állt egy gépjármű se. Szerencsét próbálva beléptek a kihalt étterembe, ahol nem hogy vendég nem fogadta őket, de még személyzet se. 

Kérdezem én:

  • Ez szándékos botlás volt az illetékesektől vagy csak szimplán elfelejtették a nyitási ünnepséget?
  • Ha szándékos volt, miért nem közöltek le róla egy cikket a hirdetési falon, esetleg a FaceNetwork oldalukon, hogy az érdeklődök ne menjenek oda feleslegesen?
  • Ezek után hogyan bízzunk az étteremben? Hirdetésük alapján házhozszállítással is foglalkoznak, vajon azt is elfelejtik?
  • A szükséges engedélyek meglehetnek ha ilyen szétszórt a csapat? Hogyan működhet és lehet fent egyáltalán egy ilyen hely így?

Még számtalan kérdés melyekre valószínűleg sose kapunk választ...

A mellékelt képeken látszik hogy kettő darab órával is, egy klasszikus karórával illetve az okostelefonunkba épített digitálissal is megnéztük jókor vagyunk-e jó helyen, mely azt bizonyította hogy igen. Vagy mégsem?

Ezek után én ezt az éttermet nem tartanám nagyra, csak egy szedett vedett pöcegödör, mely még egy szebb jellemző is lehet rá.

Cikket írta: Rupert Hawkins