Château Vinewood – ahol a bor több, mint ital.
Château Vinewood – ahol a bor több, mint ital.
A vörösbor születése a Château Vinewoodban
Minden egy napsütötte reggelen kezdődik, amikor gondosan válogatott szőlőszemek kerülnek a présbe. Innen indul az út, ami szenvedéllyel, türelemmel és szakértelemmel van kikövezve. A kierjedt must tölgyfahordókban érlelődik, ahol idővel elnyeri mély rubinvörös színét és gazdag aromáit.
Minden kortyban ott van a Vinewood dombjainak lelke – tradíció, természet és egy csipetnyi elegancia.
Château Vinewood – ahol a bor több, mint ital.
Minden egy napsütötte reggelen kezdődik, amikor gondosan válogatott szőlőszemek kerülnek a présbe. Innen indul az út, ami szenvedéllyel, türelemmel és szakértelemmel van kikövezve. A kierjedt must tölgyfahordókban érlelődik, ahol idővel elnyeri mély rubinvörös színét és gazdag aromáit.
Minden kortyban ott van a Vinewood dombjainak lelke – tradíció, természet és egy csipetnyi elegancia.
Château Vinewood – ahol a bor több, mint ital.
0 Hozzászólás
0 Megosztás
18 Megtekintés
0 Vélemények