TÖRVÉNYJAVASLATOT FOGUNK BENYÚJTANI

Napjainkban a magas adók illetve illetékek és díjaknak köszönhetően a kisvállalkozók teljesen ellehetetlenítve vannak. Ezt a dinamikat pedig nekünk kötelességünk megtörni mert egyrészt az országunk jóléte, az egészséges kisvállalkozói szektortól függ.​

A mai nap Mila Harvey kamionos cégvezetőnél jártam, volt szerencsém a telephelybe betekintést kapnom és elkeserítő tényekkel találkoztam.

A legtöbb probléma között a legjelentősebb, hogy nem elég hogy magas adókkal kell megküzdeniük az állampolgároknak, hanem a magas üzemanyagárat is ők szenvedik meg, a kormány úgy gondolja hogy helyes döntés megfizettetni a néppel, a pályakezdő fiatalokkal kik vagy messziről járnak dolgozni a városunkba, vagy a városunkból vidékre indulnak a hét mindennapján dolgozni.

Ezért fogunk a következő napokban törvényjavaslatot benyújtani az üzemanyag árnak csökkentésére.
TÖRVÉNYJAVASLATOT FOGUNK BENYÚJTANI ❗ Napjainkban a magas adók illetve illetékek és díjaknak köszönhetően a kisvállalkozók teljesen ellehetetlenítve vannak. Ezt a dinamikat pedig nekünk kötelességünk megtörni mert egyrészt az országunk jóléte, az egészséges kisvállalkozói szektortól függ.​ A mai nap Mila Harvey kamionos cégvezetőnél jártam, volt szerencsém a telephelybe betekintést kapnom és elkeserítő tényekkel találkoztam. A legtöbb probléma között a legjelentősebb, hogy nem elég hogy magas adókkal kell megküzdeniük az állampolgároknak, hanem a magas üzemanyagárat is ők szenvedik meg, a kormány úgy gondolja hogy helyes döntés megfizettetni a néppel, a pályakezdő fiatalokkal kik vagy messziről járnak dolgozni a városunkba, vagy a városunkból vidékre indulnak a hét mindennapján dolgozni. Ezért fogunk a következő napokban törvényjavaslatot benyújtani az üzemanyag árnak csökkentésére.
Like
Imádom
Haha
5
0 Hozzászólás 3 Megosztás 1771 Megtekintés