Hej!

Szombaton, 2023.05.27-én, a Cockatoos Night Club ismét kinyitja kapuit, és a buli legendás DJ Alvarez vezetésével kezdƑdik!

Ha szeretnéd megtapasztalni a zenészkirály Ƒrületét, és belevetni magad a legvadabb táncparti hangulatba, akkor itt a helyed!

DJ Alvarez garantáltan a legerƑsebb zenékkel és leghajmeresztƑbb ütemekkel tölti meg a táncteret. Táncolj és szárnyalj vele az éjszaka mélyére!

Úgyhogy készülj fel, hogy a partivilág legforróbb helyszínén tündökölj, és érezd jól magad a hajnalig tartó Ƒrületben!

Ne maradj le errƑl a legendás buliról sem! Jelöld be a naptáradat, és gyere el hozzánk szombaton

#CockatoosNightClub #DJAlvarez

Felkészültél az éjszaka királyságára? Jelezd kommentben, hogy ott leszel!
🎉 Hej! 🎉 🌟 Szombaton, 2023.05.27-én, a Cockatoos Night Club ismét kinyitja kapuit, és a buli legendás DJ Alvarez vezetésével kezdƑdik! 🌟 đŸŽ” Ha szeretnéd megtapasztalni a zenészkirály Ƒrületét, és belevetni magad a legvadabb táncparti hangulatba, akkor itt a helyed! đŸŽ” đŸ”„ DJ Alvarez garantáltan a legerƑsebb zenékkel és leghajmeresztƑbb ütemekkel tölti meg a táncteret. Táncolj és szárnyalj vele az éjszaka mélyére! đŸ”„ ✹ Úgyhogy készülj fel, hogy a partivilág legforróbb helyszínén tündökölj, és érezd jól magad a hajnalig tartó Ƒrületben! ✹ đŸ’„ Ne maradj le errƑl a legendás buliról sem! Jelöld be a naptáradat, és gyere el hozzánk szombatonđŸ’„ #CockatoosNightClub #DJAlvarez 🎊 Felkészültél az éjszaka királyságára? Jelezd kommentben, hogy ott leszel! 🎊
Like
Imádom
8
2 HozzĂĄszĂłlĂĄs 5 MegosztĂĄs 1504 NĂ©zetek