Hej!

Hír a szárnyak alól!

Hogyha szereted a szárnyas táncolást, a tollas remekműveket és a pörgős ütemeket, akkor készülj fel a legőrültebb parti estére!

július 2-án, pontosan este 21:00 órától
A Cockatoos bár nyitja meg kapuit, hogy mindenki átadja magát a szárnyalásnak és a szupergyors táncritmusoknak!

De itt még nem ér véget a meglepetések sorozata! DJ Lekent a keverőpult mögé áll, hogy a legforróbb dallamokkal és különleges madár-remixekkel tegye feledhetetlenné az estét!

Ez a parti egészen a hajnalig tartó hajtásig folytatódik, így nem ér véget a szórakozás, amíg a madarak táncra perdülnek!

Ne maradj le a szuper szárnyas buliról, mert ez a parti olyan forró lesz, hogy még a tollak is elolvadnak!

Jegyezd fel a dátumot, és legyél ott, amikor a Cockatoos táncra perdít minden madarat!

#cockatoosparty #djlekent #cockatoos
📢 Hej! 📢 Hír a szárnyak alól! 🦜🎵 Hogyha szereted a szárnyas táncolást, a tollas remekműveket és a pörgős ütemeket, akkor készülj fel a legőrültebb parti estére! 🕺💃 🌟 július 2-án, pontosan este 21:00 órától 🌟 A Cockatoos bár nyitja meg kapuit, hogy mindenki átadja magát a szárnyalásnak és a szupergyors táncritmusoknak! 🌙🎉 De itt még nem ér véget a meglepetések sorozata! DJ Lekent a keverőpult mögé áll, hogy a legforróbb dallamokkal és különleges madár-remixekkel tegye feledhetetlenné az estét! 🎧🦚 Ez a parti egészen a hajnalig tartó hajtásig folytatódik, így nem ér véget a szórakozás, amíg a madarak táncra perdülnek! 🕊️💥 Ne maradj le a szuper szárnyas buliról, mert ez a parti olyan forró lesz, hogy még a tollak is elolvadnak! 🔥💥 Jegyezd fel a dátumot, és legyél ott, amikor a Cockatoos táncra perdít minden madarat! 🎊🎶 #cockatoosparty #djlekent #cockatoos
Like
Imádom
3
0 Hozzászólás 9 Megosztás 1824 Nézetek