LSPD Nyíltnap - 07.02.

Aooo Los Santos!
Az év rendezvényét láttuk az LSPD-től? Hát elég magasra rakták a lécet az biztos. A Lifeinvander tanulhatna tőlük, nem is keveset.

Szóval nyíltnap, na de mi is volt? Nyolc érdekes információval rendelkező stand. Köztük helikopterezés, METRO, Command Center, Motoros rendőrök, Járőr egységek, K9 és még sok más! Minden állomásnál felkészült emberek voltak, akik képesek voltak bármiféle cseles kérdésre válaszolni, érdekesen adták elő munkájukat és az azzal járó felelősséget. Az már csak hab volt az amúgy is finom tortán, hogy még jutalmat is lehetett gyűjteni ha részt vettünk a bemutatókon.

LS NIGHTS Értékelés: 10/10
Jól láttad, egy erős tízes. Kevesen tudnak ilyen rendezvényt csinálni ami informatív s egyben szórakoztató. Probléma mentesen töltöttem el három órát a MAZE BANK ARENA parkolójában és azt kell mondanom, hogy NEM BÁNTAM! Sőt, jutalom nélkül is végig csodálkoztam volna azt a három órát mert annyira jó volt! Hats off! Gratulálunk az LSPD-nek, egy élményt nyújtottak számunkra. Innen is szeretnénk kitartást kívánni a sokszor veszélyes és terhelő munkájukhoz.

Megjegyzés: Mivan veletek emberek?
És ez nem az LSPD munkatársainak szólna, hanem az átlag embereknek mint mi. Egy ilyen zseniálisan összepakolt rendezvényen, ahol JUTALMAT is kaptál! Hol voltak az emberek? Mármint... voltak, csak ahoz képest kevesen. Többet érdemelt volna ez a rendezvény. Biztos azért mert a sok droid úgy van vele hogy "ugugugu /LSPD/ - AU AU AU Utálom a rendőőőröket! Au Au, fasszopó vagyok! Buzi LSPD, wau wau. ALS HOL?! WAU WAU" - Bruh, ha ezért nem jöttél le akkor már értem miért szokás a samponokra használati utasítást rakni, hát miattatok bazdmeg! Persze vannak szemét, undorító és tahó Officerek, de ők nagyon kis réteget képviselnek! A legtöbb Officer úgy végzi munkáját, hogy a közösség számára az megfelelő legyen.

#DroidALS #LSNights #LSPD
👮LSPD Nyíltnap - 07.02.👮 Aooo Los Santos! Az év rendezvényét láttuk az LSPD-től?😱😱 Hát elég magasra rakták a lécet az biztos. A Lifeinvander tanulhatna tőlük, nem is keveset. 😬🤗 Szóval nyíltnap, na de mi is volt? Nyolc érdekes információval rendelkező stand. 🤗 Köztük helikopterezés, METRO, Command Center, Motoros rendőrök, Járőr egységek, K9 és még sok más!🤯 Minden állomásnál felkészült emberek voltak, akik képesek voltak bármiféle cseles kérdésre válaszolni, érdekesen adták elő munkájukat és az azzal járó felelősséget.👈 Az már csak hab volt az amúgy is finom tortán, hogy még jutalmat is lehetett gyűjteni ha részt vettünk a bemutatókon.🤑 LS NIGHTS Értékelés: 10/10👏👏 Jól láttad, egy erős tízes.☝️💯 Kevesen tudnak ilyen rendezvényt csinálni ami informatív s egyben szórakoztató.🤩 Probléma mentesen töltöttem el három órát a MAZE BANK ARENA parkolójában és azt kell mondanom, hogy NEM BÁNTAM! Sőt, jutalom nélkül is végig csodálkoztam volna azt a három órát mert annyira jó volt!😎 Hats off!👏 Gratulálunk az LSPD-nek, egy élményt nyújtottak számunkra.👏 Innen is szeretnénk kitartást kívánni a sokszor veszélyes és terhelő munkájukhoz. 🙏🙏 Megjegyzés: Mivan veletek emberek?😬🤖 És ez nem az LSPD munkatársainak szólna, hanem az átlag embereknek mint mi. Egy ilyen zseniálisan összepakolt rendezvényen, ahol JUTALMAT is kaptál! Hol voltak az emberek? Mármint... voltak, csak ahoz képest kevesen. Többet érdemelt volna ez a rendezvény. Biztos azért mert a sok droid🤖🤖 úgy van vele hogy "ugugugu /LSPD/ - AU AU AU Utálom a rendőőőröket! Au Au, fasszopó vagyok! Buzi LSPD, wau wau. ALS HOL?! WAU WAU🤓🤓" - Bruh, ha ezért nem jöttél le akkor már értem miért szokás a samponokra használati utasítást rakni, hát miattatok bazdmeg!🤣🤣 Persze vannak szemét, undorító és tahó Officerek, de ők nagyon kis réteget képviselnek! A legtöbb Officer úgy végzi munkáját, hogy a közösség számára az megfelelő legyen. #DroidALS #LSNights #LSPD
Imádom
Like
12
0 Hozzászólás 3 Megosztás 1887 Megtekintés