LOS SANTOS - CHIHUAHUA PARTY 25. 07. 2023. [6/10]

Na hello Los Santos

Ismételten itt vagyunk, elhoztuk nektek legújabb kiértékelő posztunkat!

Mint levághattátok, ezúttal a Chihuahua teraszára látogattunk el, ahol Dj. Carter csapatta a zenét. Mondhatni a party elejére érkeztünk, a tömegek még csak gyülekeztek. Ettől függetlenül volt már a parketten pár táncoló NPC, a lányok együtt rötyögtek , a faszik meg álltak a sarokban, túrták az orrukat.
Pár szó erejére el is kaptuk a Cartert, aki készségesen válaszolt kérdéseinkre. Ő maga a retro bulik híve, amit valahol meg is értünk. Sőt ha ezeket a sorokat olvasod Carter!!! Nyomasd is, mert ezek a korongok sokkal nagyobbat mennek, mint a mosógép mix a Cockatoosban.
Próbáltunk beszélgetni az emberekkel is, de kevesen voltak akik meghallottak, még kevesebben voltak azok, akik érdemben tudtak válaszolni. Az emberek fele elmondás szerint most érkezett a városba...
De végül embereinkre akadtunk. Összefutottunk két fencejumperrel, a US Border túloldaláról. Stábunk egyik tagját - Ronniet - SÖRIVÓ VERSENYRE invitálták. Itt fontos megjegyezni,hogy a pultos készséggel állt rendelkezésünkre, és egy másod felvétel ellenében ingyenesen biztosította az italt.
A végeredményéről pedig majd a képek árulkodnak.
Összességében nem volt egy rossz buli, de sokan csak a falat támasztották, a nagyobb npc-k a kocsikat. [6/10]

Ha látod magad valamelyik képen, ne felejts el kommentelni, likeolni és megosztani a posztot! Ha bármelyik rendezvényen látsz minket ne félj odajönni és dumálni pár szót! (Ha nincs ALS a kocsidban.)

Pacsi
LOS SANTOS - CHIHUAHUA PARTY 25. 07. 2023. [6/10] Na hello Los Santos🤝 Ismételten itt vagyunk, elhoztuk nektek legújabb kiértékelő posztunkat! 🗣️ Mint levághattátok, ezúttal a Chihuahua teraszára látogattunk el, ahol Dj. Carter csapatta a zenét. 🤯 Mondhatni a party elejére érkeztünk, a tömegek még csak gyülekeztek. 👥 Ettől függetlenül volt már a parketten pár táncoló NPC, a lányok együtt rötyögtek 👯, a faszik meg álltak a sarokban, túrták az orrukat. 💀🦠 Pár szó erejére el is kaptuk a Cartert, aki készségesen válaszolt kérdéseinkre. 🫂 Ő maga a retro bulik híve, amit valahol meg is értünk. Sőt ha ezeket a sorokat olvasod Carter!!! Nyomasd is, mert ezek a korongok sokkal nagyobbat mennek, mint a mosógép mix a Cockatoosban. 🤧 Próbáltunk beszélgetni az emberekkel is, de kevesen voltak akik meghallottak, még kevesebben voltak azok, akik érdemben tudtak válaszolni. 😤 Az emberek fele elmondás szerint most érkezett a városba... 🤓💀 De végül embereinkre akadtunk. Összefutottunk két fencejumperrel, a US Border túloldaláról. 😭 Stábunk egyik tagját - Ronniet - SÖRIVÓ VERSENYRE invitálták. 👀🤢 Itt fontos megjegyezni,hogy a pultos készséggel állt rendelkezésünkre, és egy másod felvétel ellenében ingyenesen biztosította az italt. 🤣🍻 A végeredményéről pedig majd a képek árulkodnak. 🏆 Összességében nem volt egy rossz buli, de sokan csak a falat támasztották, a nagyobb npc-k a kocsikat. ♿ [6/10] Ha látod magad valamelyik képen, ne felejts el kommentelni, likeolni és megosztani a posztot! Ha bármelyik rendezvényen látsz minket ne félj odajönni és dumálni pár szót! (Ha nincs ALS a kocsidban.) Pacsi 👋
Like
Imádom
Haha
10
1 Hozzászólás 5 Megosztás 443 Megtekintés