Little Seoul – Veggie Stories [9/10]

Ao, Los Santos!
Little Seoul új gyöngyszemét szeretnénk bemutatni nektek. A Veggie Stories-ra keresztelt vega food truck , Hanna vezetésével! Ha bár stábunk nagyrésze hús zabáló ork, valami még is történt. Hanna! Aki egy aranyos, kitartó csajszi. Sikeresen megtérített pár embert, legalábbis betudta nekünk mutatni a vega életmód nagyszerű és élvezetes részeit. Változatos menüjével, finom ételeivel és gyors kiszolgálásával belopta magát stábunk szívébe. Készítettünk Hanna-val egy interjút, amit itt olvashattok!

Hanna: Hé, sziasztok! Hanna vagyok! A Veggie Stories kitalálója. Jöhetnek a kérdések

Mit gondolsz a mai napról? Milyen nyitód volt, mit gondolnak szerinted az emberek a vega kajákról?

Hanna: Csodálatos időt fogtunk ki, ami egy food trucknál igazán fontos, szerencsére megmozgatta a környéket a nyitó esemény, aminek személy szerint nagyon örülök! Sokakban van egy kétely a vega kajákkal kapcsolatban, főleg amiért nincsenek jó tapasztalatiak velük. Éppen emiatt próbálom a Veggie Storiessal eloszlatni ezeket, és bemutatni az embereknek, hogy a zöldségek igen is lehetnek királyak!

Pedig a zöldségek tényleg lehetnek királyak! Gimbap on top, ennyit tudok mondani. Nekem az a kedvenc. - Tervezel változást a menüvel kapcsolatban vagy mindenkinek megfelelt a felhozatal?

Hanna: Egyelőre nem akarok hozzá nyúlni, de a későbbiekben lehetnek bővítések a desszerteket ileltően. A jelenlegi felhozatal úgy gondolom egész nagy réteget fed le, különlegesebb ízektől kezdve vannak olyan ételek is itt, amiket sokkal könnyebben befogadnak az emberek.

És a legfontosabb kérdés, merre láthatunk majd újra? Tervezel rendezvényeket hódítani, utcákon megjelenni? Vagy Ktown marad a permanens spot?

Hanna: K-Town egy olyan helyet foglal el a szívemben, ami kiemelten fontos számomra, szeretném a közösségnek viszonozni azt, amit tőlük kaptam a Veggie Storiessal. A későbbiekben persze nem rejtőznék el a felajánlásoktól, ha fesztiválokra, vagy egyéb eseményekre próbálnának meg meghívni minket. Szeretném, ha minél több emberhez eljutna a mi sztorink!

Üzennél még valamit az LS NIGHTS olvasóknak? Hallgatóknak?

Hanna: Persze, szeretném üzenni mindenkinek, aki az LS NIGHTS-t olvassa, és hallgatja! Figyeljetek oda egymásra, és szeressétek magatokat! Nincs fontosabb annál, hogy megtaláljátok a lelki egyensúlyt az életben.
Little Seoul – Veggie Stories [9/10]🥵🥦 Ao, Los Santos! 👋👋 Little Seoul új gyöngyszemét szeretnénk bemutatni nektek. 😻 A Veggie Stories-ra keresztelt vega food truck 🥦, Hanna vezetésével! Ha bár stábunk nagyrésze hús zabáló ork👹, valami még is történt. Hanna! Aki egy aranyos, kitartó csajszi.🤗 Sikeresen megtérített pár embert, legalábbis betudta nekünk mutatni a vega életmód nagyszerű és élvezetes részeit.🤗 Változatos menüjével, finom ételeivel és gyors kiszolgálásával belopta magát stábunk szívébe. Készítettünk Hanna-val egy interjút🙀🙀, amit itt olvashattok!🥵 Hanna: Hé, sziasztok! Hanna vagyok! A Veggie Stories kitalálója. Jöhetnek a kérdések Mit gondolsz a mai napról? Milyen nyitód volt, mit gondolnak szerinted az emberek a vega kajákról? Hanna: Csodálatos időt fogtunk ki, ami egy food trucknál igazán fontos, szerencsére megmozgatta a környéket a nyitó esemény, aminek személy szerint nagyon örülök! Sokakban van egy kétely a vega kajákkal kapcsolatban, főleg amiért nincsenek jó tapasztalatiak velük. Éppen emiatt próbálom a Veggie Storiessal eloszlatni ezeket, és bemutatni az embereknek, hogy a zöldségek igen is lehetnek királyak! Pedig a zöldségek tényleg lehetnek királyak! Gimbap on top, ennyit tudok mondani. Nekem az a kedvenc. - Tervezel változást a menüvel kapcsolatban vagy mindenkinek megfelelt a felhozatal? Hanna: Egyelőre nem akarok hozzá nyúlni, de a későbbiekben lehetnek bővítések a desszerteket ileltően. A jelenlegi felhozatal úgy gondolom egész nagy réteget fed le, különlegesebb ízektől kezdve vannak olyan ételek is itt, amiket sokkal könnyebben befogadnak az emberek. És a legfontosabb kérdés, merre láthatunk majd újra? Tervezel rendezvényeket hódítani, utcákon megjelenni? Vagy Ktown marad a permanens spot? Hanna: K-Town egy olyan helyet foglal el a szívemben, ami kiemelten fontos számomra, szeretném a közösségnek viszonozni azt, amit tőlük kaptam a Veggie Storiessal. A későbbiekben persze nem rejtőznék el a felajánlásoktól, ha fesztiválokra, vagy egyéb eseményekre próbálnának meg meghívni minket. Szeretném, ha minél több emberhez eljutna a mi sztorink! Üzennél még valamit az LS NIGHTS olvasóknak? Hallgatóknak? Hanna: Persze, szeretném üzenni mindenkinek, aki az LS NIGHTS-t olvassa, és hallgatja! Figyeljetek oda egymásra, és szeressétek magatokat! Nincs fontosabb annál, hogy megtaláljátok a lelki egyensúlyt az életben.
Imádom
Like
9
0 Hozzászólás 2 Megosztás 850 Megtekintés