Sajtóközlemény ─ Rendezvény váratlan megszakítása

Tisztelt Vendégeink,

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a Maisonette Limited által rendezett eseményt a rendőri és kormányzati szervek váratlan beavatkozása miatt kellett félbeszakítanunk. Az esemény célja az volt, hogy vendégeinknek felejthetetlen élményt nyújtsunk, azonban a hirtelen előforduló körülmények sajnos megakadályoztak ebben.

Az eseményt, melyre oly sokan készültek és vártak, nem várt intenzív hatósági jelenlét miatt kellett megszakítanunk. A Maisonette Limited mindig is tisztelte a jogrendet és a hatóságokat, és természetesen a biztonság mindenki számára elsődleges szempont számunkra. Ettől függetlenül elismerjük, hogy a kialakult helyzet meglehetősen kínos volt, és szeretnénk elnézést kérni minden vendégünktől, akik ezen incidens miatt csalódottak, vagy kellemetlenül érezték magukat.

Dolgozunk azon, hogy megértessük az események pontos körülményeit és ennek fényében mérlegeljük, hogyan tudunk javítani a jövőbeli rendezvényeink biztonságában és zavartalanságában. Az Önök elégedettsége és biztonsága mindig is a legfontosabb volt és marad számunkra.


Maisonette Limited
Management
Sajtóközlemény ─ Rendezvény váratlan megszakítása Tisztelt Vendégeink, Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a Maisonette Limited által rendezett eseményt a rendőri és kormányzati szervek váratlan beavatkozása miatt kellett félbeszakítanunk. Az esemény célja az volt, hogy vendégeinknek felejthetetlen élményt nyújtsunk, azonban a hirtelen előforduló körülmények sajnos megakadályoztak ebben. Az eseményt, melyre oly sokan készültek és vártak, nem várt intenzív hatósági jelenlét miatt kellett megszakítanunk. A Maisonette Limited mindig is tisztelte a jogrendet és a hatóságokat, és természetesen a biztonság mindenki számára elsődleges szempont számunkra. Ettől függetlenül elismerjük, hogy a kialakult helyzet meglehetősen kínos volt, és szeretnénk elnézést kérni minden vendégünktől, akik ezen incidens miatt csalódottak, vagy kellemetlenül érezték magukat. Dolgozunk azon, hogy megértessük az események pontos körülményeit és ennek fényében mérlegeljük, hogyan tudunk javítani a jövőbeli rendezvényeink biztonságában és zavartalanságában. Az Önök elégedettsége és biztonsága mindig is a legfontosabb volt és marad számunkra. Maisonette Limited Management
Haha
Szomorú
2
0 Hozzászólás 2 Megosztás 643 Nézetek