Közlemény: Visszatér a HappinessFM – Exkluzív Tartalmakkal BƑvülve!

Kedves Hallgatóink!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a HappinessFM ismét visszatér a kijelölt adási idƑpontban, hogy továbbra is a legmagasabb színvonalú zenei élményt nyújthassa nektek. A kiesés okozta rövid szünet után örömmel jelentjük be, hogy a mƱsor immár új tartalmakkal és még színesebb repertoárral tér vissza hozzátok.

Exkluzív Mix – Csak itt hallható!

Különleges meglepetéssel készültünk a visszatérésre: egy olyan exkluzív mixet készítettünk el DJ Mojo jóvoltából, amely csak a HappinessFM adásában hallható. Ez az exkluzív tartalom semmilyen más platformon nem lesz elérhetƑ, így csak a mƱsorunkat követƑ hallgatók számára lesz meghallgatható. Várjuk, hogy élvezzétek ezt az egyedülálló zenei élményt!
📱 Közlemény: Visszatér a HappinessFM – Exkluzív Tartalmakkal BƑvülve! đŸŽ¶ Kedves Hallgatóink! Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a HappinessFM ismét visszatér a kijelölt adási idƑpontban, hogy továbbra is a legmagasabb színvonalú zenei élményt nyújthassa nektek. A kiesés okozta rövid szünet után örömmel jelentjük be, hogy a mƱsor immár új tartalmakkal és még színesebb repertoárral tér vissza hozzátok. 🎧 Exkluzív Mix – Csak itt hallható! 🎧 Különleges meglepetéssel készültünk a visszatérésre: egy olyan exkluzív mixet készítettünk el DJ Mojo jóvoltából, amely csak a HappinessFM adásában hallható. Ez az exkluzív tartalom semmilyen más platformon nem lesz elérhetƑ, így csak a mƱsorunkat követƑ hallgatók számára lesz meghallgatható. Várjuk, hogy élvezzétek ezt az egyedülálló zenei élményt!
Like
Imádom
2
0 HozzĂĄszĂłlĂĄs 1 MegosztĂĄs 553 NĂ©zetek