Kedves barátaim és ismerőseim! Sőt, akik nem azok, hozzátok is szólok!

Szeretnék megosztani veletek néhány gondolatot az elmúlt hétvégi eseményről, ami a Los Santosban található Hookah bárban történt. Az ottani tömegverekedés, amelyben rengeteg fiatal részt vett, azóta sokak figyelmét köti le, és sajnálattal hallom, hogy az emberek sokszor hangsúlyozzák azt, hogy az elkövetők négerek voltak. Ez azonban csak egy része az egész történetnek….

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy számos más bűncselekmény történik nap mint nap, amelyeknek semmi köze az afro amerikai közösséghez. Ezek a cselekmények talán még súlyosabban érintik közösségünket, de sajnálatos módon nem kapják meg ugyanazt a figyelmet a médiától és az emberektől. Ez felveti a kérdést, hogy miért van az, hogy csak bizonyos események kerülnek előtérbe?! Miért hagyjuk figyelmen kívül a többi problémát?! Engem pl mélyen aggaszt a városunk utcáin tapasztalható veszélyes autós viselkedés. Az autók nem játékszerek, és a közlekedési szabályok nem csupán ajánlások. Rengeteg fiatalt látok méregdrága verdákat vezetni, egyértelműen tehetős családból származnak. A legrosszabb hogy naponta MINIMUM 2-3 balesetet is történik. Amely gyakran egy, ne adj Isten több ember életébe kerül.

Visszatérve az eredeti témához.

Az esemény utáni rendőri intézkedések és a rendőrkapitány álláspontja is aggasztó számomra. Az, hogy a biztonsági kamera felvételek eltűntek, és egyből a bár tulajdonosát tartóztatták le, elfogadhatatlan. Mindenki jól tudja aki ismert a helyen, hogy a felvételeket tároló számítógéphez kb mindenki hozzáférhet. Egy igazságos nyomozásra van szükség, és nem szabad elfelejtenünk, hogy mindenkinek joga van a védelemhez és a tisztességes bánásmódhoz, függetlenül a bőrszínétől!!!

Ne hagyjuk, hogy előítéletek vagy rasszizmus befolyásolják a véleményünket.

Ha bárki érintett hasonló dologban, csak fél hangot adni neki, nyugodtan keressen fel!

#Hookah #OFFO
👁️ 👁️

Maverick Carter
Kedves barátaim és ismerőseim! Sőt, akik nem azok, hozzátok is szólok! Szeretnék megosztani veletek néhány gondolatot az elmúlt hétvégi eseményről, ami a Los Santosban található Hookah bárban történt. Az ottani tömegverekedés, amelyben rengeteg fiatal részt vett, azóta sokak figyelmét köti le, és sajnálattal hallom, hogy az emberek sokszor hangsúlyozzák azt, hogy az elkövetők négerek voltak. Ez azonban csak egy része az egész történetnek…. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy számos más bűncselekmény történik nap mint nap, amelyeknek semmi köze az afro amerikai közösséghez. Ezek a cselekmények talán még súlyosabban érintik közösségünket, de sajnálatos módon nem kapják meg ugyanazt a figyelmet a médiától és az emberektől. Ez felveti a kérdést, hogy miért van az, hogy csak bizonyos események kerülnek előtérbe?! Miért hagyjuk figyelmen kívül a többi problémát?! Engem pl mélyen aggaszt a városunk utcáin tapasztalható veszélyes autós viselkedés. Az autók nem játékszerek, és a közlekedési szabályok nem csupán ajánlások. Rengeteg fiatalt látok méregdrága verdákat vezetni, egyértelműen tehetős családból származnak. A legrosszabb hogy naponta MINIMUM 2-3 balesetet is történik. Amely gyakran egy, ne adj Isten több ember életébe kerül. Visszatérve az eredeti témához. Az esemény utáni rendőri intézkedések és a rendőrkapitány álláspontja is aggasztó számomra. Az, hogy a biztonsági kamera felvételek eltűntek, és egyből a bár tulajdonosát tartóztatták le, elfogadhatatlan. Mindenki jól tudja aki ismert a helyen, hogy a felvételeket tároló számítógéphez kb mindenki hozzáférhet. Egy igazságos nyomozásra van szükség, és nem szabad elfelejtenünk, hogy mindenkinek joga van a védelemhez és a tisztességes bánásmódhoz, függetlenül a bőrszínétől!!! Ne hagyjuk, hogy előítéletek vagy rasszizmus befolyásolják a véleményünket. Ha bárki érintett hasonló dologban, csak fél hangot adni neki, nyugodtan keressen fel! #Hookah #OFFO [illest] [Runi98]
Szomorú
Like
Imádom
Haha
9
3 Hozzászólás 4 Megosztás 840 Megtekintés