Hey!

Elundult a nevezés az első zongoraversenyünkre: https://forms.gle/6Ck5xFvET1r63kD19

Örülünk, hogy érdeklődsz a Zongoraversenyünk iránt! A fő cél az, hogy jól érezzük magunkat – függetlenül attól, hogy Mozartot játszol, vagy csak egy olyan dallamot, ami a telefonod csengőhangja. Nem vagyunk itt, hogy kritizáljunk, csupán azért vagyunk, hogy együtt nevessünk és zongorázzunk!

Nem kell profi zongorista lenned ahhoz, hogy részt vehess, csak ne felejtsd el mosolyogva ütni a billentyűket, még akkor is, ha a szomszédok a füldugókhoz nyúlnak!

Aki pedig mégis úgy érzi, hogy szárnyal a zongorán, és egyenesen a zenészélmény magas C-jére repíti magát, azok között összesen 500.000 dollárt fogunk kisorsolni.

Első helyezett: $250.000
Második helyezett: $150.000
Harmadik helyezett: $100.000
A verseny október hetedikén kerül megrendezésre. Kapunyitás: 20:00-kor, Kezdés: 21:00-kor – így lesz időd még egy kis gyakorlásra, vagy legalábbis egy rövid szundi alvásra, mielőtt a zongorapadba ülnél.

Gyere el, és hozd a jókedvedet! Ne felejtsd, a legfontosabb az, hogy jól érezd magad – a zene pedig csak hab a tortán!
Hey! Elundult a nevezés az első zongoraversenyünkre: https://forms.gle/6Ck5xFvET1r63kD19 Örülünk, hogy érdeklődsz a Zongoraversenyünk iránt! 🎹 A fő cél az, hogy jól érezzük magunkat – függetlenül attól, hogy Mozartot játszol, vagy csak egy olyan dallamot, ami a telefonod csengőhangja. 😄🎵 Nem vagyunk itt, hogy kritizáljunk, csupán azért vagyunk, hogy együtt nevessünk és zongorázzunk! 🤣🎹 Nem kell profi zongorista lenned ahhoz, hogy részt vehess, csak ne felejtsd el mosolyogva ütni a billentyűket, még akkor is, ha a szomszédok a füldugókhoz nyúlnak! 😁🎶 Aki pedig mégis úgy érzi, hogy szárnyal a zongorán, és egyenesen a zenészélmény magas C-jére repíti magát, azok között összesen 500.000 dollárt fogunk kisorsolni. 🤑💰 Első helyezett: $250.000 🥇💰 Második helyezett: $150.000 🥈💰 Harmadik helyezett: $100.000 🥉💰 A verseny október hetedikén kerül megrendezésre. Kapunyitás: 20:00-kor, Kezdés: 21:00-kor – így lesz időd még egy kis gyakorlásra, vagy legalábbis egy rövid szundi alvásra, mielőtt a zongorapadba ülnél. 😴🎹 Gyere el, és hozd a jókedvedet! 🎉😄 Ne felejtsd, a legfontosabb az, hogy jól érezd magad – a zene pedig csak hab a tortán! 🎶🍰
0 Hozzászólás 4 Megosztás 1316 Nézetek