Hey!

Sajnálattal kell közölnünk, hogy a zongoraverseny sajnos az érdeklődés hiánya miatt elmaradt. Azonban ne csüggedjetek, mert a hétvégén egy fergeteges bulival kárpótolunk titeket!

7-én este 9 órától a Cockatoosban találkozunk, és garantáltan fel fogjuk dobni az estét. Kott n Burer és DJ Mojo várnak rátok, hogy szolgáltassanak olyan zenéket, amikkel garantáltan nem hagyják nyugodni a lábatokat.

Tehát hívjátok össze a barátokat, öltözzetek fel csinosan, és készüljetek egy fantasztikus éjszakára a Cockatoosban! Az italok hidegek, a zenék forrók lesznek, és a hangulat garantáltan a tetőfokára hág majd. Ne hagyjátok ki ezt az alkalmat!
Hey! Sajnálattal kell közölnünk, hogy a zongoraverseny sajnos az érdeklődés hiánya miatt elmaradt. 😔🎹 Azonban ne csüggedjetek, mert a hétvégén egy fergeteges bulival kárpótolunk titeket! 7-én este 9 órától a Cockatoosban találkozunk, és garantáltan fel fogjuk dobni az estét. 🕘🎉 Kott n Burer és DJ Mojo várnak rátok, hogy szolgáltassanak olyan zenéket, amikkel garantáltan nem hagyják nyugodni a lábatokat. Tehát hívjátok össze a barátokat, öltözzetek fel csinosan, és készüljetek egy fantasztikus éjszakára a Cockatoosban! 🎉🥂 Az italok hidegek, a zenék forrók lesznek, és a hangulat garantáltan a tetőfokára hág majd. Ne hagyjátok ki ezt az alkalmat! 🎉🎶🍻
Imádom
2
0 Hozzászólás 5 Megosztás 2725 Nézetek