Szeevasz FN. Itt a Benny's jelentkezik. Hoztunk egy kis érdekességet számotokra. 2023.10.22.-én 17:00-tól várunk mindenkit a Carmeet hangárába egy kis pörgésre. Na de nézzük is a programokat szép sorjába.

-Autószépségverseny
Igen, uncsi már, hogy a megszokott, kiviszem a kocsit aztán álldogálok mellette. Kicsit megfűszereztük ezt is. Nincs típus megkülönböztetés, nem azt fogjuk nézni milyen hiperszuper sportkocsitok van. Legyetek kreatívak, hisz mind tudjuk lassan itt a Halloween. Díszítsd fel saját autódat úgy ahogy neked tetszik és mi lepontozzuk saját belátásunk szerint. Természetesen nem a semmiért. Az első három legtöbb pontot kapott autó és gazdája nyereményben fog részesülni. De hogy miben? Ez legyen meglepetés, de nem lesz csalódás az egyszer biztos, szóval megéri egyéni ötleteket kitalálni. Kérünk titeket, hogy csak és kizárólag a helyszínen díszítsétek fel az autót a kiegészítőitekkel!!!!

-Drift verseny
Ha már lent vagyunk a hangárba, miért ne pörgetnénk fel kicsit az adrenalinszintetek? Lerövidített pályán, időre és magára a drift minőségére leszünk kiváncsiak. Mutassátok meg mit tudtok. Gondoltunk rá, hogy valaki lehet nem teheti meg egy drift autót kiépíteni. Ezért is dobunk be a versenybe egy Sunrise R típusú autót. Mindenki ezzel az autóval fog menni egy teszt, majd egy rendes időre és minőségre alapuló kört. Ha már nyeremények. Ugyan úgy ennek a versenynek is meglesz az első három helyezettje, ugyan csak szép díjakat lehet nyerni.

Persze ne hagyjuk ki a rendezvény közbeni jó hangulatot. Aki a jókedved fogja szolgáltatni az nem máás mint, Dj Kott n Burer spanunk. A helyszínen étel és ital vásárlás lehetséges, ezúton is köszönjük a Crucial Fix-nek akik kilátogatnak rendezvényünkre finomságaikkal.

Ne feledjétek 22.-én VASÁRNAP találkozunk a Carmeet hangárba és "robbantsuk" fel a helyet!!

#bennys #mechanic #carrepair #carmeet #halloween
Imádom
Like
Haha
6
0 Hozzászólás 0 Megosztás 659 Megtekintés