Ma van a veteránok napja

A szolgálatban eltöltött idővel kapcsolatos emlékeim életem legjobbjai közé tartoznak.
Azok a férfiak, akikkel abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy háborút élhettem át, a legkiválóbb, legkeményebb és legkitartóbb emberi lények a bolygón.
A háború olyan élmény, amiben remélem, hogy a többségnek soha nem kell majd részt vennie, ugyanakkor ez tett azzá, aki ma vagyok.

Bármilyen furcsán is hangzik, hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam, hogy a legmagasabb szinten harcoljak hazámért a világ legelhivatottabb harcosaival.

Életem legalázatosabb élménye volt.
Köszönjük mindazoknak, akik szolgáltak az országunkért!

Isten áldja Amerikát!
#Veterans #veteransday
🇺🇸 Ma van a veteránok napja A szolgálatban eltöltött idővel kapcsolatos emlékeim életem legjobbjai közé tartoznak. Azok a férfiak, akikkel abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy háborút élhettem át, a legkiválóbb, legkeményebb és legkitartóbb emberi lények a bolygón. A háború olyan élmény, amiben remélem, hogy a többségnek soha nem kell majd részt vennie, ugyanakkor ez tett azzá, aki ma vagyok. Bármilyen furcsán is hangzik, hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam, hogy a legmagasabb szinten harcoljak hazámért a világ legelhivatottabb harcosaival. Életem legalázatosabb élménye volt. Köszönjük mindazoknak, akik szolgáltak az országunkért! Isten áldja Amerikát! 🇺🇸 🎗️🇺🇸 #Veterans #veteransday
Like
Imádom
2
0 Hozzászólás 1 Megosztás 2217 Nézetek