Sziasztok!

Szeretnénk megosztani veletek, hogy a Total Ride nem pihen! Új helyre költöztünk!

Mostantól megtaláltok minket a 2439 Magellan Avenue, Del Perro, Los Santos cím alatt. Azért költöztünk, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk nektek, és hogy még több autót hozzunk vissza az életbe.
Gyere és nézz be hozzánk, ha valódi autórajongó vagy. Az új helyünk könnyen megközelíthető és bőven van parkolóhely, tehát nem okoz fejtörést végre a parkolás.
Az új címünk: 2439 Magellan Avenue, Del Perro, Los Santos. Várunk szeretettel, hogy együtt felfedezzük, hogyan hozhatjuk vissza az életet az autóidba!

Telefon: 845-663-85
"Egyedi autók, melyek történeteket mesélnek."
#totalride
🇺🇸 Sziasztok! 🇺🇸 Szeretnénk megosztani veletek, hogy a Total Ride nem pihen! Új helyre költöztünk! Mostantól megtaláltok minket a 2439 Magellan Avenue, Del Perro, Los Santos cím alatt. Azért költöztünk, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk nektek, és hogy még több autót hozzunk vissza az életbe. Gyere és nézz be hozzánk, ha valódi autórajongó vagy. Az új helyünk könnyen megközelíthető és bőven van parkolóhely, tehát nem okoz fejtörést végre a parkolás. Az új címünk: 2439 Magellan Avenue, Del Perro, Los Santos. Várunk szeretettel, hogy együtt felfedezzük, hogyan hozhatjuk vissza az életet az autóidba! Telefon: 845-663-85 "Egyedi autók, melyek történeteket mesélnek." 🛠️ 🇺🇸 #totalride
Like
2
0 Hozzászólás 3 Megosztás 5545 Nézetek