Bahama Mamas - Black Friday!

Csatlakozz hozzánk, amikor November 24-én este 21 órától megrendezzük a Bahama Mamas legvadabb Akcióját!

Az est fénypontja és lemezjátszók mögött a Los Santos-i szintér két legnagyobb lemezlovasa, KOTT & BURER đŸ”±đŸ”» Joseph đŸ”șđŸ”± és DJ ZEKE! A zenei válogatása garantáltan felrobbantja a táncparkettet, és a legnagyobb slágerekkel hozza el neked a legjobb hangulatot!

Ingyenes belépés: A Bahama Mamas vendégeiként nincs más dolgod, csak jönni és szórakozni! Az este belépése teljesen ingyenes, így senki sem maradhat le a különleges élményrƑl. Gyere el barátaiddal és oszd meg velünk a buli izgalmát!

Kényelem és kiszolgálás: A Bahama Mamas mindig is híres volt a kifinomult vendéglátásáról. Kényelmes bútorok, finom italok és gyors kiszolgálás vár rád az egész este folyamán. Nálunk minden a te kényelmedrƑl és szórakozásodról szól!

Ne hagyd ki az év egyik legnagyobb partiját! Csatlakozz hozzánk November 24-én este 21 órától a Bahama Mamas exkluzív rendezvényén, és táncolj velünk az éjszaka hajnalig!

Dátum: November 24. (Péntek)
IdƑpont: 21:00 órától hajnalig
Helyszín: Bahama Mamas, Los Santos
Dress code: Totál Fekete

Belépés ingyenes! Korlátozott férƑhely, érkezz idƑben!

Kövess be minket és tarts velünk az este folyamán. Várunk szeretettel!

#BahamaMamas #BlackFridayParty #KOTT&BURER #DJZeke
🎉 Bahama Mamas - Black Friday! 🎉 Csatlakozz hozzánk, amikor November 24-én este 21 órától megrendezzük a Bahama Mamas legvadabb Akcióját! 🎧 Az est fénypontja és lemezjátszók mögött a Los Santos-i szintér két legnagyobb lemezlovasa, KOTT & BURER [fancumkaa] és DJ ZEKE! A zenei válogatása garantáltan felrobbantja a táncparkettet, és a legnagyobb slágerekkel hozza el neked a legjobb hangulatot! đŸč Ingyenes belépés: A Bahama Mamas vendégeiként nincs más dolgod, csak jönni és szórakozni! Az este belépése teljesen ingyenes, így senki sem maradhat le a különleges élményrƑl. Gyere el barátaiddal és oszd meg velünk a buli izgalmát! 🌮 Kényelem és kiszolgálás: A Bahama Mamas mindig is híres volt a kifinomult vendéglátásáról. Kényelmes bútorok, finom italok és gyors kiszolgálás vár rád az egész este folyamán. Nálunk minden a te kényelmedrƑl és szórakozásodról szól! Ne hagyd ki az év egyik legnagyobb partiját! Csatlakozz hozzánk November 24-én este 21 órától a Bahama Mamas exkluzív rendezvényén, és táncolj velünk az éjszaka hajnalig! 📅 Dátum: November 24. (Péntek) 🕗 IdƑpont: 21:00 órától hajnalig 📍 Helyszín: Bahama Mamas, Los Santos 💃 Dress code: Totál Fekete đŸŽŸïž Belépés ingyenes! Korlátozott férƑhely, érkezz idƑben! Kövess be minket és tarts velünk az este folyamán. Várunk szeretettel! #BahamaMamas #BlackFridayParty #KOTT&BURER #DJZeke
Imádom
Like
Wow
4
0 Hozzåszólås 11 Megosztås 15140 Megtekintés