Nosztalgia Night Party a Cyber Bar-ban!

Visszarepülünk az időben a nosztalgia hullámain, és üdvözöljük a 80-as és 90-es évek zenéit a Cyber Bar-ban! Csatlakozz hozzánk 2024. január 7-én este 8 órától egy felejthetetlen éjszakára, ahol egy már rég nem látott lemezlovas megidézi a régi idők legnagyobb slágereit!

DJ Carter - a nosztalgia mágusa!

Légy részese egy fergeteges hangulatú estének, amely tele lesz azokkal a dalokkal, amelyek emlékezetessé tették azokat az évtizedeket. Számíts a legjobb retro zenékre, a legnagyobb slágerekre és egy olyan bulira, ahol a nosztalgia a főszereplő!

Dátum: 2024. január 7. (szombat)
Időpont: Este 8 órától

Helyszín: Cyber Bar
81 Strawberry Avenue, Los Santos, San Andreas 8050

Ne haggyd ki ezt a különleges estét! Gyűjtsd össze barátaidat és készülj fel egy olyan bulira, amely emlékezetes lesz! A nosztalgia visszatér, és vele együtt az emlékek varázsa is.

Csatlakozz hozzánk, és együtt ünnepeljük meg a múltat a jelenben! Nosztalgia Night Party - csak a Cyber Bar-ban!
🌟 Nosztalgia Night Party a Cyber Bar-ban! 🌟 Visszarepülünk az időben a nosztalgia hullámain, és üdvözöljük a 80-as és 90-es évek zenéit a Cyber Bar-ban! Csatlakozz hozzánk 2024. január 7-én este 8 órától egy felejthetetlen éjszakára, ahol egy már rég nem látott lemezlovas megidézi a régi idők legnagyobb slágereit! 💿 DJ Carter - a nosztalgia mágusa! 💿 Légy részese egy fergeteges hangulatú estének, amely tele lesz azokkal a dalokkal, amelyek emlékezetessé tették azokat az évtizedeket. Számíts a legjobb retro zenékre, a legnagyobb slágerekre és egy olyan bulira, ahol a nosztalgia a főszereplő! 📅 Dátum: 2024. január 7. (szombat) 🕗 Időpont: Este 8 órától 📍 Helyszín: Cyber Bar 81 Strawberry Avenue, Los Santos, San Andreas 8050 Ne haggyd ki ezt a különleges estét! Gyűjtsd össze barátaidat és készülj fel egy olyan bulira, amely emlékezetes lesz! A nosztalgia visszatér, és vele együtt az emlékek varázsa is. Csatlakozz hozzánk, és együtt ünnepeljük meg a múltat a jelenben! Nosztalgia Night Party - csak a Cyber Bar-ban! 🎉
0 Hozzászólás 5 Megosztás 6554 Nézetek