Kedves Olvasók!
A Lifeinvader Roncs Derbit szervez most szombaton! Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk, aki ki akarja magát próbálni az autózúzás művészetében!

A helyszín: Lago Zancudo, Great Ocean HWY Derbi pálya. Paletói autópálya, 14-es benzinkút és a 18-as biciklikölcsönző mellett.

Mindenki hozzon magával védőfelszerelést, a Lifeinvader nem biztosít.

A nevezés ingyenes, a főnyeremény nem más, mint egy Monroe! A második helyezett 250.000 dollárral gazdagodhat, a harmadik pedig 150.000 dollárral!

Valamint kisorsolunk többek között pénz nyereményeket és egy két fő részére szóló Hawaii utazást is!


A versenyzők épségéért a #LSFMD felel, a finom ételeket és italokat pedig a #KoalaFood biztosítja!

Kedves Olvasók! A Lifeinvader Roncs Derbit 🚗 szervez most szombaton! Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk, aki ki akarja magát próbálni az autózúzás művészetében! 😉 A helyszín: Lago Zancudo, Great Ocean HWY Derbi pálya. Paletói autópálya, 14-es benzinkút és a 18-as biciklikölcsönző mellett. ✅ Mindenki hozzon magával védőfelszerelést, a Lifeinvader nem biztosít. A nevezés ingyenes, a főnyeremény nem más, mint egy Monroe! A második helyezett 250.000 dollárral gazdagodhat, a harmadik pedig 150.000 dollárral! Valamint kisorsolunk többek között pénz nyereményeket és egy két fő részére szóló Hawaii utazást is! ✈️ 🌅 A versenyzők épségéért a #LSFMD felel, a finom ételeket és italokat pedig a #KoalaFood biztosítja!
Imádom
3
0 Hozzászólás 8 Megosztás 14425 Nézetek