Hey!

Pár hónapja DJ Alvarez és DJ Mojo eldöntötték, hogy összedobnak egy mixet. Na, hát egy kicsit lassabb és hosszabb volt az út, mint gondoltuk, de őszintén, megérte minden pillanatát!
Végre elkészült a varázslatos kollabjuk!

Az első felét DJ Alvarez cselezi, mint a legelegánsabb DJ a világon (00:00-31:23). Utána DJ Mojo vette át az irányítást, és pörgette a virtuális korongot (31:24-1:04:33). A közös mixük is hozzájárul a világbékéhez és a boldogsághoz.
Csak azt reméljük, hogy senki nem fog összeveszni a szomszédjával a túl hangos zenehallgatás miatt!

Élvezd a zenét, ahogy mi is élveztük a készítését!

PEACE!

#DJALVAREZ #DJMOJO #B2B #HAPINESS
Hey! Pár hónapja DJ Alvarez és DJ Mojo eldöntötték, hogy összedobnak egy mixet. Na, hát egy kicsit lassabb és hosszabb volt az út, mint gondoltuk, de őszintén, megérte minden pillanatát! 🎶🚀 Végre elkészült a varázslatos kollabjuk! 🌈💿 Az első felét DJ Alvarez cselezi, mint a legelegánsabb DJ a világon (00:00-31:23). Utána DJ Mojo vette át az irányítást, és pörgette a virtuális korongot (31:24-1:04:33). A közös mixük is hozzájárul a világbékéhez és a boldogsághoz. 😜✨ Csak azt reméljük, hogy senki nem fog összeveszni a szomszédjával a túl hangos zenehallgatás miatt! 🕺🔊 Élvezd a zenét, ahogy mi is élveztük a készítését! 🎉🎵 PEACE! #DJALVAREZ #DJMOJO #B2B #HAPINESS
Imádom
1
0 Hozzászólás 2 Megosztás 5681 Nézetek