Egyik szemem sír, a másik nevet.

A tegnap esti események után joggal érzünk felháborodottságot, dühöt és szégyent.

Azt vallom, hogy a vezető felelőssége, hogy a polgárok biztonságát és jólétét szavatolja. Az, hogy egy kormányzó személyes figyelmetlensége vagy hibás döntése miatt veszélybe kerül egy élet, elfogadhatatlan. A dilettáns kormányzásnak nincs helye egy olyan pozícióban, ahol emberek sorsa múlik az elhivatottságunkon. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt.

Katie Grace, nem csak az utakon, a politikában sincs helyed, mert nem értesz hozzá! Add át a helyed azoknak, akik tudják is, hogy mit csinálnak, nem csak a seggüket rázzák egy 17 éves ölében 0-24! ;)

Hölgyeim és uraim, így lesz Governor SandersON-ból Governor #SandersOFF!

Le a dilettáns barmokkal a kormányban és a kormány előtt!


#SandersOFF #esa #egyesültsanandreas
Egyik szemem sír, a másik nevet. A tegnap esti események után joggal érzünk felháborodottságot, dühöt és szégyent. Azt vallom, hogy a vezető felelőssége, hogy a polgárok biztonságát és jólétét szavatolja. Az, hogy egy kormányzó személyes figyelmetlensége vagy hibás döntése miatt veszélybe kerül egy élet, elfogadhatatlan. A dilettáns kormányzásnak nincs helye egy olyan pozícióban, ahol emberek sorsa múlik az elhivatottságunkon. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Katie Grace, nem csak az utakon, a politikában sincs helyed, mert nem értesz hozzá! Add át a helyed azoknak, akik tudják is, hogy mit csinálnak, nem csak a seggüket rázzák egy 17 éves ölében 0-24! ;) Hölgyeim és uraim, így lesz Governor SandersON-ból Governor #SandersOFF! Le a dilettáns barmokkal a kormányban és a kormány előtt! #SandersOFF #esa #egyesültsanandreas
Imádom
Like
8
1 Hozzászólás 8 Megosztás 11329 Nézetek