Üdv Minden Autós Rajongó!

Készülj fel a gumik füstölésére és a motorok dübörgésére, mert a Happiness és a QuarterMile együttműködésével egy felejthetetlen autós találkozóra invitálunk mindenkit az Obszervatóriumhoz! Csak egy éjszakára szakadj ki a mindennapok monotonitásából, és csatlakozz hozzánk ezen a különleges eseményen, ahol az autók és a szenvedély iránti szeretet veszi át a főszerepet.

Rendezvényünk időpontja: 2024.03.01, Este 20:00 óra

Gyere el, hogy csatlakozz az autók szerelmeseinek közösségéhez, és mutasd meg büszkén az álmaid gépjárművét! Legyen az klasszikus sportkocsi, erőteljes terepjáró vagy éppen egy ultra-modern tuningolt járgány, itt minden autó és minden stílus üdvözölve lesz.

Vár rád izgalmas beszélgetések, tapasztalatok megosztása és persze a legfontosabb: az autók közelről való megcsodálása. Ne hagyd ki ezt az eseményt, hiszen ez lesz az a pillanat, amikor az autók és az autókedvelők igazán összekapcsolódnak.

Csatlakozz hozzánk, hogy együtt ünnepeljük az autók szeretetét és az örömöt, amit ezek a járművek nyújtanak! Találkozzunk az Obszervatórium előtt, és éljük át együtt az autók világának ezt az izgalmas részét.

Légy része a közösségünknek és élvezd az autók világát velünk!

Üdvözlettel, Happiness és QuarterMile csapata

#CARMEET #HAPPINESS #QUARTERMILE
Üdv Minden Autós Rajongó! 🚗💨 Készülj fel a gumik füstölésére és a motorok dübörgésére, mert a Happiness és a QuarterMile együttműködésével egy felejthetetlen autós találkozóra invitálunk mindenkit az Obszervatóriumhoz! Csak egy éjszakára szakadj ki a mindennapok monotonitásából, és csatlakozz hozzánk ezen a különleges eseményen, ahol az autók és a szenvedély iránti szeretet veszi át a főszerepet. Rendezvényünk időpontja: 2024.03.01, Este 20:00 óra 📅🌃 Gyere el, hogy csatlakozz az autók szerelmeseinek közösségéhez, és mutasd meg büszkén az álmaid gépjárművét! Legyen az klasszikus sportkocsi, erőteljes terepjáró vagy éppen egy ultra-modern tuningolt járgány, itt minden autó és minden stílus üdvözölve lesz. Vár rád izgalmas beszélgetések, tapasztalatok megosztása és persze a legfontosabb: az autók közelről való megcsodálása. Ne hagyd ki ezt az eseményt, hiszen ez lesz az a pillanat, amikor az autók és az autókedvelők igazán összekapcsolódnak. Csatlakozz hozzánk, hogy együtt ünnepeljük az autók szeretetét és az örömöt, amit ezek a járművek nyújtanak! Találkozzunk az Obszervatórium előtt, és éljük át együtt az autók világának ezt az izgalmas részét. Légy része a közösségünknek és élvezd az autók világát velünk! 🎉🚗 Üdvözlettel, Happiness és QuarterMile csapata 😊🏁 #CARMEET #HAPPINESS #QUARTERMILE
Imádom
Like
9
0 Hozzászólás 10 Megosztás 29311 Nézetek