Indián Vezetői Akadémia

A San Andreas-i közgyűlés 1314. sz. Feather Alert törvénybe iktatását követően az LSPD javasolta, hogy létre kell hozni az induló Native American Leadership Academy-t. Ez az Akadémia egy együttműködési vállalkozást jelentett Nemzetünk Első Népe nagyra becsült vezetőivel, azzal a céllal, hogy jelentős partneri kapcsolatokat alakítson ki.

Az erőforrások kölcsönös megosztásával a közösség tagjai, az indián érdekelt felek és az LSPD között, megteremtjük az alapot egy együttműködési erőfeszítéshez. Ennek a szimbiotikus törekvésnek az volt a célja, hogy folytassa a bizalmat és a partnerségek fejlesztését, amelyek kulcsfontosságúak az eltűnt és meggyilkolt őslakosok válságának kritikus kérdésének kezelésében. Ez a kollektív elköteleződés előrelépést jelent a kölcsönös tisztelet alapjainak kiépítésében, hogy továbbra is jelentős lépéseket tegyünk e sürgető téma ellen.
Indián Vezetői Akadémia A San Andreas-i közgyűlés 1314. sz. Feather Alert törvénybe iktatását követően az LSPD javasolta, hogy létre kell hozni az induló Native American Leadership Academy-t. Ez az Akadémia egy együttműködési vállalkozást jelentett Nemzetünk Első Népe nagyra becsült vezetőivel, azzal a céllal, hogy jelentős partneri kapcsolatokat alakítson ki. Az erőforrások kölcsönös megosztásával a közösség tagjai, az indián érdekelt felek és az LSPD között, megteremtjük az alapot egy együttműködési erőfeszítéshez. Ennek a szimbiotikus törekvésnek az volt a célja, hogy folytassa a bizalmat és a partnerségek fejlesztését, amelyek kulcsfontosságúak az eltűnt és meggyilkolt őslakosok válságának kritikus kérdésének kezelésében. Ez a kollektív elköteleződés előrelépést jelent a kölcsönös tisztelet alapjainak kiépítésében, hogy továbbra is jelentős lépéseket tegyünk e sürgető téma ellen.
Imádom
Like
5
0 Hozzászólás 1 Megosztás 3187 Megtekintés