INTERJÚ

Maisie Pelletier mondja: Szép napot, Maisie vagyok a Lifeinvadertől.
Corey Valera mondja: Captain Corey Valera, Los Santos Fire Department.
Maisie Pelletier mondja: Először is tájékoztatna minket kérem a kialakult tűzről?
Corey Valera mondja: Nagyjából olyan.. tizennégy tizenöt környékén érkezett bejelentés az itt lévő építkezésen kialakult tűzről. Tekintve, hogy még elég.. befejezetlen szerkezet, így a tüzet egy rövidzárt szenvedett fogyasztó okozhatta. Bár erről pontosabban az Arson tud mesélni.
Maisie Pelletier mondja: Értem, a Fire Departmen számára egy ilyen riasztás mennyi időt ad a kiérkezésre?
Corey Valera mondja: Ez több szemponttól is függ. De az első riasztástól számítva általában öt-hat percet mondanék.
Maisie Pelletier mondja: Ez nem semmi! -Önök egész nap készenlétben állnak... -Mennyi egység áll rendelkezésre, amennyiben más helyeken is tűz ütne ki?
Corey Valera mondja: Százhat Station működik városszerte. Minden Stationön legalább egy Engine és egy mentő áll rendelkezésre.
Maisie Pelletier mondja: A jelenlegi tűzesetnél történt személyi sérülés?
Corey Valera mondja: Nem, az épület üres volt a kiérkezésünk során.
Maisie Pelletier mondja: Szerencsére. -Köszönöm, hogy időt szántak rám!
🗣️ INTERJÚ 🗣️ Maisie Pelletier mondja: Szép napot, Maisie vagyok a Lifeinvadertől. Corey Valera mondja: Captain Corey Valera, Los Santos Fire Department. Maisie Pelletier mondja: Először is tájékoztatna minket kérem a kialakult tűzről? Corey Valera mondja: Nagyjából olyan.. tizennégy tizenöt környékén érkezett bejelentés az itt lévő építkezésen kialakult tűzről. Tekintve, hogy még elég.. befejezetlen szerkezet, így a tüzet egy rövidzárt szenvedett fogyasztó okozhatta. Bár erről pontosabban az Arson tud mesélni. Maisie Pelletier mondja: Értem, a Fire Departmen számára egy ilyen riasztás mennyi időt ad a kiérkezésre? Corey Valera mondja: Ez több szemponttól is függ. De az első riasztástól számítva általában öt-hat percet mondanék. Maisie Pelletier mondja: Ez nem semmi! -Önök egész nap készenlétben állnak... -Mennyi egység áll rendelkezésre, amennyiben más helyeken is tűz ütne ki? Corey Valera mondja: Százhat Station működik városszerte. Minden Stationön legalább egy Engine és egy mentő áll rendelkezésre. Maisie Pelletier mondja: A jelenlegi tűzesetnél történt személyi sérülés? Corey Valera mondja: Nem, az épület üres volt a kiérkezésünk során. Maisie Pelletier mondja: Szerencsére. -Köszönöm, hogy időt szántak rám!
Imádom
Like
3
0 Hozzászólás 1 Megosztás 2783 Megtekintés