Napi hírek

03.17-én, Vasárnap este egy szokatlan hívás érkezett a Tűzoltósághoz. A hatóságok félreállítottak egy gyanús fekete autót, majd miután átvizsgálták azt, szó szerint nem akarták elhinni, amit találtak. Vajon mi lehetett a terv?
A megkérdezett, névtelen hatósági személy elmondása alapján C4 típusú robbanóanyagokat találtak a gépjárműben, amit sikeresen lefoglaltak. Az eljárás alatt a hatóságok a Tűzoltóság segítségével lezárták a területet, a sofőrt pedig azonnali hatállyal letartóztatták.

Amennyiben bármilyen további információt megtudunk az esetről, várhatóan beszámolunk róla.
Addig is kövessék be oldalunkat, hogy ne maradjanak le a legfrissebb hírekről!
#lspd #lsfd #lifeinvader
💡Napi hírek💡 03.17-én, Vasárnap este egy szokatlan hívás érkezett a Tűzoltósághoz. A hatóságok félreállítottak egy gyanús fekete autót, majd miután átvizsgálták azt, szó szerint nem akarták elhinni, amit találtak. Vajon mi lehetett a terv? A megkérdezett, névtelen hatósági személy elmondása alapján C4 típusú robbanóanyagokat találtak a gépjárműben, amit sikeresen lefoglaltak. Az eljárás alatt a hatóságok a Tűzoltóság segítségével lezárták a területet, a sofőrt pedig azonnali hatállyal letartóztatták. Amennyiben bármilyen további információt megtudunk az esetről, várhatóan beszámolunk róla. Addig is kövessék be oldalunkat, hogy ne maradjanak le a legfrissebb hírekről! #lspd #lsfd #lifeinvader
Like
2
0 Hozzászólás 0 Megosztás 2193 Megtekintés