Kedves Vendégeink!

Szeretettel várunk mindenkit vasárnap este 18:00-tól 20:00-ig a Casey's Diner-ben!

Ne hagyjátok ki ezt a különleges estét, ahol kényeztethetitek magatokat friss és ínycsiklandó ételeinkkel, és egyedi hangulatunkkal.

És most egy kis extra kedvezmény is vár rátok! Csak vasárnap este 10% kedvezményt biztosítunk az összes ételre és italra. Ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni!

De ez még nem minden! Szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik szolgálatot teljesítenek az államiszervezetekben. Ezért minden állami alkalmazottnak ingyen fánk jár, amennyiben ellátogatnak hozzánk vasárnap este. Ez a mi kis gesztusunk azoknak, akik nap mint nap keményen dolgoznak közösségünkért.

Ne felejtsétek, csak vasárnap este 18:00-tól 20:00-ig várunk benneteket ezen az egyedi estén!

Üdvözlettel

A Casey's Diner csapata
Kedves Vendégeink! Szeretettel várunk mindenkit vasárnap este 18:00-tól 20:00-ig a Casey's Diner-ben! Ne hagyjátok ki ezt a különleges estét, ahol kényeztethetitek magatokat friss és ínycsiklandó ételeinkkel, és egyedi hangulatunkkal. És most egy kis extra kedvezmény is vár rátok! Csak vasárnap este 10% kedvezményt biztosítunk az összes ételre és italra. Ez egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni! De ez még nem minden! Szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik szolgálatot teljesítenek az államiszervezetekben. Ezért minden állami alkalmazottnak ingyen fánk jár, amennyiben ellátogatnak hozzánk vasárnap este. Ez a mi kis gesztusunk azoknak, akik nap mint nap keményen dolgoznak közösségünkért. Ne felejtsétek, csak vasárnap este 18:00-tól 20:00-ig várunk benneteket ezen az egyedi estén! Üdvözlettel A Casey's Diner csapata
Imádom
2
0 Hozzászólás 3 Megosztás 5184 Nézetek