Gratulálunk a nyerteseknek!

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban és megosztotta velünk az álomajándékait! Most pedig itt vannak a három szerencsés nyertes, akik egy-egy exkluzív ajándékcsomagot vihetnek haza:

Harmadik hely:
Gratulálunk Lydia đŸŠ‹đŸ”„ ! Te nyerted meg a
40 db Taco
60 db üditƑ

Második hely:
A második helyet Ryder Helix Te nyerted meg a
30 db Taco
10 db Gyros
100 db üditƑ

ElsƑ hely:
Gratulálunk Ellie Johnson ! Te nyerted meg a
20 db Gyros
20 db leves
150 db üditƑ

hamarosan felveszük veletek a Kapcsolatot Privát Üzenet ben a részletekért és a nyeremények átvételének megbeszélése érdekében.

Még egyszer köszönjük mindenkinek a részvételt! Ne csüggedjetek, hamarosan újabb izgalmas nyereményjátékokkal jelentkezünk!
🌟 Gratulálunk a nyerteseknek! 🌟 Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban és megosztotta velünk az álomajándékait! Most pedig itt vannak a három szerencsés nyertes, akik egy-egy exkluzív ajándékcsomagot vihetnek haza: đŸ„‰ Harmadik hely: Gratulálunk [BAsMrZsiraf] ! Te nyerted meg a 40 db Taco 🌼 60 db üditƑ 🧃 đŸ„ˆ Második hely: A második helyet [SouLy] Te nyerted meg a 30 db Taco 🌼 10 db Gyros 🌯 100 db üditƑ 🧃 đŸ„‡ ElsƑ hely: Gratulálunk [toeszli] ! Te nyerted meg a 20 db Gyros 🌯 20 db leves đŸ„Ł 150 db üditƑ 🧃 hamarosan felveszük veletek a Kapcsolatot Privát Üzenet ben a részletekért és a nyeremények átvételének megbeszélése érdekében. Még egyszer köszönjük mindenkinek a részvételt! Ne csüggedjetek, hamarosan újabb izgalmas nyereményjátékokkal jelentkezünk!
Imádom
Wow
4
1 Hozzåszólås 1 Megosztås 2255 Megtekintés 540