A Los Santos Police Department kellemes függetlenség napját szeretne kívánni!

Ne feledjétek, a jókedv mellé legyetek körültekintőek a környezetetekre.
Vigyázzatok a tüzijátékokkal és a pirotechnikai szerekkel. A balesetveszély mellé a négylábú társaink is félhetnek a hangos hangoktól.
Kerüljétek a levegőbe elsütött fegyvereket is, hiszen ami felmegy annak le is kell jönnie és akaratlan sérüléseket is okozhattok vele.
Ne feledjétek, hogy az ittas állapotban való járművezetés balesetveszélyes. Ha fogyasztottatok alkoholt, akkor ne üljetek a volán mögé.

Biztonságban és felelősségtudatosan is ugyan úgy lehet szórakozni ezen a napon. Legyetek körültekintőek és érezzétek jól magatokat!
A Los Santos Police Department kellemes függetlenség napját szeretne kívánni! 🎉 Ne feledjétek, a jókedv mellé legyetek körültekintőek a környezetetekre. Vigyázzatok a tüzijátékokkal és a pirotechnikai szerekkel. A balesetveszély mellé a négylábú társaink is félhetnek a hangos hangoktól. 🐶 Kerüljétek a levegőbe elsütött fegyvereket is, hiszen ami felmegy annak le is kell jönnie és akaratlan sérüléseket is okozhattok vele. Ne feledjétek, hogy az ittas állapotban való járművezetés balesetveszélyes. Ha fogyasztottatok alkoholt, akkor ne üljetek a volán mögé. Biztonságban és felelősségtudatosan is ugyan úgy lehet szórakozni ezen a napon. Legyetek körültekintőek és érezzétek jól magatokat! 🇺🇸
Imádom
5
0 Hozzászólás 1 Megosztás 3295 Megtekintés