Szép napot mindenkinek!

Szeretném megosztani veletek újonnan indult szolgáltatásunkat, amely nem más mint a panaszkezelési rendszerünk. Ezen az egyszerƱ, pillanatok alatt kitölthetƑ formanyomtatványon keresztül, minden kedves betérƑ vendégünknek lehetƑsége nyílik visszajelzést kƱldeni a cég számára, ha valamilyen sajnálatos oknál fogva nem elégedett valemelyik szerelƑnk munkájával vagy viselkedésével kapcsolatban.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFaApX4-mA6CgtIDD2XWB17y2mA2M6VX2yzyxCyO2vvN-Tlg/viewform
Szép napot mindenkinek! 😊 Szeretném megosztani veletek újonnan indult szolgáltatásunkat, amely nem más mint a panaszkezelési rendszerünk. Ezen az egyszerƱ, pillanatok alatt kitölthetƑ formanyomtatványon keresztül, minden kedves betérƑ vendégünknek lehetƑsége nyílik visszajelzést kƱldeni a cég számára, ha valamilyen sajnálatos oknál fogva nem elégedett valemelyik szerelƑnk munkájával vagy viselkedésével kapcsolatban. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFaApX4-mA6CgtIDD2XWB17y2mA2M6VX2yzyxCyO2vvN-Tlg/viewform
DOCS.GOOGLE.COM
East Customs Garage panaszlevél
Tisztelt Ügyfelünk! Ezen formanyomtatvány kitöltésével tudja felénk, a vezetƑség felé jelezni ha esetlegesen nem elégedett meg szolgáltatásunkkal. Kérjük, adja meg a kellƑ információkat az alábbi mezƑk kitöltésével, és egy panaszkezelƑnk keresni fogja önt.
Imádom
3
0 Hozzåszólås 4 Megosztås 6255 Megtekintés