Alex Monteroy vagyok, 25 éves. Itt születtem a városban. A spanyolnegyedben. Gyerekkoromban sok hülyeségbe belekeveredtem. De ezen már túlléptem. Autodidakta módon megtanultam weboldalt készíteni. Rengeteg ötletem volt, amiket megvalósítottam. Most végre ott tartok, hogy sikerült alkotnom valami olyasmit, amivel pénzkereseti lehetőséget kínálok mások számára. Illetve nyilván egy pénzköltési kényelmi funkciót azoknak akiknek erre van igényük. Ez nem mást lett, mint a Woober.hu.

Az oldalt hónapok óta fejlesztem és tesztelem, de a napokban sikerült berúgni, és beindult. Jelentkeznek az emberek, jönnek az ételrendelések, és nincs megállás. Most ez elindult. Nincs megállás.

https://woober.hu/
Alex Monteroy vagyok, 25 éves. Itt születtem a városban. A spanyolnegyedben. Gyerekkoromban sok hülyeségbe belekeveredtem. De ezen már túlléptem. Autodidakta módon megtanultam weboldalt készíteni. Rengeteg ötletem volt, amiket megvalósítottam. Most végre ott tartok, hogy sikerült alkotnom valami olyasmit, amivel pénzkereseti lehetőséget kínálok mások számára. Illetve nyilván egy pénzköltési kényelmi funkciót azoknak akiknek erre van igényük. Ez nem mást lett, mint a Woober.hu. Az oldalt hónapok óta fejlesztem és tesztelem, de a napokban sikerült berúgni, és beindult. Jelentkeznek az emberek, jönnek az ételrendelések, és nincs megállás. Most ez elindult. Nincs megállás. https://woober.hu/
0 Hozzászólás 0 Megosztás 516 Megtekintés