Napi hírek

03.26-án, este 20:00 órakor egy bejelentés érkezett a Los Santos Police Departmenthez. A bejelentésben robbanószerkezetekről volt szó, amelyekre a bejelentő az autója csomagterében talált rá. A megkérdezett hatósági személyek elmondása alapján plasztik bombáról volt szó, amelyet végül nem sokkal később C4 típusú robbanóanyagként azonosítottak.
Az eset után a helyszínen megkérdeztük Officer Camarero rendőrtisztet, ilyen esetekben mi az eljárás.

"Elsősorban lezárjuk és kiürítjük a területet, értesítjük a Fire Departmentet, akik biztosítják a helyszínt, illetve ha esetleg robbanás történik, elintézik a tüzet. Legfontosabb a biztonság, fontos, hogy nem engedünk senkit a jármű közelébe. Értesítjük a Bomb Squadot, akik speciális robottal megközelítik és hatástalanítják, ha tudják. Ebben az esetben nem sikerült, így beavatkozott az erre képesített emberünk. A bomba hatástalanítva lett, és át lett helyezve az erre specialízálódott járműbe. Természetesen ebben a járműben, ha fel is robban a bomba, nem történik semmi."

Egy későbbi interjúban a megkérdezett személyek elmondása alapján a nyomozók kiderítették, hogy valakit felbérelhettek, hogy helyezze el a robbanószerkezeteket az autóba, és élesítse. A nyomozók arra utaltak, hogy állatlában a sötét weben lehet rendelni ilyen eszközöket, az elkövetők pedig ezzel akartak üzenni az áldozatnak.

Korábban, 03.17-én már beszámoltunk egy hasonló esetről, amelyről aztán később kiderült, hogy a sofőr nem volt vétkes a C4 elhelyezésében. Véletlen egybeesés? Nem hinném!
( https://face.onerp.hu/posts/34732 )

Amennyiben bármilyen további információt megtudunk az esetről, várhatóan beszámolunk róla.
Addig is kövessék be oldalunkat, hogy ne maradjanak le a legfrissebb hírekről!
#lspd #lsfd #lifeinvader
💡Napi hírek💡 03.26-án, este 20:00 órakor egy bejelentés érkezett a Los Santos Police Departmenthez. A bejelentésben robbanószerkezetekről volt szó, amelyekre a bejelentő az autója csomagterében talált rá. A megkérdezett hatósági személyek elmondása alapján plasztik bombáról volt szó, amelyet végül nem sokkal később C4 típusú robbanóanyagként azonosítottak. Az eset után a helyszínen megkérdeztük Officer Camarero rendőrtisztet, ilyen esetekben mi az eljárás. "Elsősorban lezárjuk és kiürítjük a területet, értesítjük a Fire Departmentet, akik biztosítják a helyszínt, illetve ha esetleg robbanás történik, elintézik a tüzet. Legfontosabb a biztonság, fontos, hogy nem engedünk senkit a jármű közelébe. Értesítjük a Bomb Squadot, akik speciális robottal megközelítik és hatástalanítják, ha tudják. Ebben az esetben nem sikerült, így beavatkozott az erre képesített emberünk. A bomba hatástalanítva lett, és át lett helyezve az erre specialízálódott járműbe. Természetesen ebben a járműben, ha fel is robban a bomba, nem történik semmi." Egy későbbi interjúban a megkérdezett személyek elmondása alapján a nyomozók kiderítették, hogy valakit felbérelhettek, hogy helyezze el a robbanószerkezeteket az autóba, és élesítse. A nyomozók arra utaltak, hogy állatlában a sötét weben lehet rendelni ilyen eszközöket, az elkövetők pedig ezzel akartak üzenni az áldozatnak. Korábban, 03.17-én már beszámoltunk egy hasonló esetről, amelyről aztán később kiderült, hogy a sofőr nem volt vétkes a C4 elhelyezésében. Véletlen egybeesés? Nem hinném! 🤔 ( https://face.onerp.hu/posts/34732 ) Amennyiben bármilyen további információt megtudunk az esetről, várhatóan beszámolunk róla. Addig is kövessék be oldalunkat, hogy ne maradjanak le a legfrissebb hírekről! #lspd #lsfd #lifeinvader
Imádom
Like
6
0 Hozzászólás 0 Megosztás 2901 Megtekintés