Benefactor L300 Terrorbyte

A tegnapi nap folyamán egy nagyon különleges megbízást kaptam, egy teherautóból kellett a tudásom szerint a legjobbat kihozni. A közel 8 tonnás szörnyeteget egy 6 literes sorhatos turbódízel motor hajtja, aminek a legnagyobb előnye a megbízhatósága, szakmai szempontból pedig, hogy nagyon egyszerű chipelni. Ez a Terrorbyte egy nagyobb átalakításon ment át: nagyobb turbót, és egy elektromos adagolót kapott, amivel nagyban megkönnyítette a munkámat.

Egyenesen arányosan növeltem a turbónyomást az adagolt üzemanyag mennyiségével, valamint a porlasztók is nagyobb nyomáson üzemelnek a gyárinál, így a Terrorbyte abszolút füstmentes tudott maradni, ami nagy szempont volt a tulajdonosnál. Az eredmény egy erős munkagép, és egy elégedett gazda, akinek köszönöm a bizalmat!


Az autód van olyan ütőképes, hogy nem igényel chipelést, de támogatni szeretnéd a lajhárokat? Itt a lehetőség! A "Lajhárok Fára Mászásáért Alapítvány" egy külön bankszámlát indított kifejezetten azoknak, akik a Csirmi Chiptuningon keresztül küldenék az adományokat, így ha élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, azt megtehed a 2018-169144-es számlaszámon!

Válaszd az Erőt, válaszd a Csirmi Chiptuningot!
Imádom
2
0 Hozzászólás 0 Megosztás 923 Megtekintés